Information avseende GDPR

2018-05-25

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR gälla i hela EU.
GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter den svenska PUL (Personuppgiftslagen) och innebär ett ökat skydd för Din personliga integritet. Syftet med GDPR är att förstärka de rättigheter kring personuppgifter, som Du har som enskild.
I Am Home Holding AB är noga med att alltid hantera Din data på ett säkert sätt och i linje med aktuella lagar och regler. Vi vill därför informera Dig om att vi uppdaterat vår personuppgiftspolicy med information om hur vi samlar, lagrar och behandlar Dina personuppgifter.

Vi kommer att fortsätta se till att Du inte missar något av allt spännande som händer inom vår koncern såsom, senaste nyheter och erbjudanden om bostadsrätte roch hyresrätter.

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR gälla i hela EU.

GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter den svenska PUL (Personuppgiftslagen) och innebär ett ökat skydd för Din personliga integritet. Syftet med GDPR är att förstärka de rättigheter kring personuppgifter, som Du har som enskild.

I Am Home Holding AB är noga med att alltid hantera Din data på ett säkert sätt och i linje med aktuella lagar och regler. Vi vill därför informera Dig om att vi uppdaterat vår personuppgiftspolicy med information om hur vi samlar, lagrar och behandlar Dina personuppgifter.

Vi kommer att fortsätta se till att Du inte missar något av allt spännande som händer inom vår koncern såsom, senaste nyheter och erbjudanden om bostadsrätter och hyresrätter.