Information avseende GDPR

2018-05-25

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR gälla i hela EU.
GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter den svenska PUL (Personuppgiftslagen) och innebär ett ökat skydd för Din personliga integritet. Syftet med GDPR är att förstärka de rättigheter kring personuppgifter, som Du har som enskild.
I Am Home Holding AB är noga med att alltid hantera Din data på ett säkert sätt och i linje med aktuella lagar och regler. Vi vill därför informera Dig om att vi uppdaterat vår personuppgiftspolicy med information om hur vi samlar, lagrar och behandlar Dina personuppgifter.

Vi kommer att fortsätta se till att Du inte missar något av allt spännande som händer inom vår koncern såsom, senaste nyheter och erbjudanden om bostadsrätte roch hyresrätter.

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR gälla i hela EU.

GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter den svenska PUL (Personuppgiftslagen) och innebär ett ökat skydd för Din personliga integritet. Syftet med GDPR är att förstärka de rättigheter kring personuppgifter, som Du har som enskild.

I Am Home Holding AB är noga med att alltid hantera Din data på ett säkert sätt och i linje med aktuella lagar och regler. Vi vill därför informera Dig om att vi uppdaterat vår personuppgiftspolicy med information om hur vi samlar, lagrar och behandlar Dina personuppgifter.

Vi kommer att fortsätta se till att Du inte missar något av allt spännande som händer inom vår koncern såsom, senaste nyheter och erbjudanden om bostadsrätter och hyresrätter.

Arkiv


I am Home håller seminarium under Almedalen Mot en hållbar framtid I am Home signerar Färdplan 2030 I am Home deltar på Business Arena Malmö I am Flex - För livets föränderlighet Intresseanmälan till hyresrätterna på Karlssons äng I am Home ingår partnerskap med Business Arena I am Home byggstartar bostadsprojekt i Kalmar I am Home söker nu Projektledare I am Home förvärvar ny fastighet i Kalmar Lars Wribe utses till ny VD i I am Home I am Home tecknar avtal om förvärv av fastighet i Halmstad I am Home utvecklar 440 lägenheter åt Heimstaden i Malmö Vi söker projektledare I am Home har färdigställt Kalmars högsta trähus I am Home söker nu en Marknadskommunikatör Seminarium 1 SIZES Works etablerar sig i Oskarshamn I am Home finns på plats under Almedalen Välkommen på seminarier under almedalen Information avseende GDPR Rikshem förvärvar nyproduktion i Kalmar Säljstart för 26 lägenheter i Karlssons Äng i Kalmar Säljstart idag på BRF Getingen i Kalmar I am Home kombinerar boendeformer i trähuset vid Getingen Trähus vid Norra vägen skapar arbetstillfällen för nyanlända Så ser stallet på Svensknabben ut nu Efterlängtat trähus tar nu höjd i Kalmar Karlssons Äng swedbanks Näringslivsdag i Kalmar I am Home på Wood Building Summit. I am Home har vunnit markanvisningstävling i Kalmar Lyssna på vår VD Niklas Andersson under Regionsdagarna 2017 Inflyttning i Brf Lilla Q, vid idyllen Svensknabben, Kalmar Nu säljs sista lägenheten i Stallet på Svensknabben, Kalmar Spadtag: Tallbocken Välkommen till Tallbockens spadtag Spadtag: Snurrom