Våra projekt

I am Home har många inkommande projekt. Här finns ett urval av de projekt som är pågående just nu.
Vill ni veta mer om ett visst projekt eller diskutera potentiella gemensamma projekt så hör av er!


Vi är ständigt på jakt efter ny mark där vi kan utveckla och skapa nya bostäder och stadsdelar. Har du eller kan du ge oss tips på ledig mark? Kontakta oss för ett spännande samarbete!


Malmö

I am Home utvecklar 301 lägenheter i Norra Sorgenfri i Malmö. Projektet, omfattar cirka 19.500 kvm ljus BTA som kommer att fördelas över tre huskroppar med mellan tre och sex våningar. 

Bonden

I am Home utvecklar 189 lägenheter i Halmstad på uppdrag av Rikshem. Projektet omfattar en total yta om 11 800 kvm BTA. Lägenheterna ska upplåtas som hyresrätter av Rikshem. Fastigheten är en del av ett nytt utvecklingsområde där en ny detaljplan totalt medger utveckling av cirka 500 bostäder samt centrumverksamhet med bland annat kontor, handel och restauranger.

Nykvarn

I am Home utvecklar 195 lägenheter i Nykvarn. Projektet omfattandes nära 14 000 kvm BTA, är beläget i utvecklingsområdet Bergtorp. Bostäderna kommer upplåtas som hyresrätter och första etappen beräknas vara inflyttningsklar under senvåren 2021.

Smedjan i Malmö

I am Home färdigställer cirka 28 000 kvm BTA fördelat på 440 hyreslägenheter. Hyreslägenheterna ska uppföras i Norra Sorgenfri, Malmö, som ska utvecklas till en ny levande kvarterstad med en blandning av bostäder, lokaler, förskola, torg och parker. Första inflyttning är planerad till oktober 2020.
Läs mer om Projektet

Barret 1

Med naturen som granne och staden runt hörnet bygger I am Home hyresrätter med träkonstruktion i nya bostadsområdet Karlssons Äng i Kalmar. Här planerar vi för 32 lägenheter, 2-3 RoK, med planerad inflyttning hösten 2019.
BRF-Krabban

I Kvarteret Krabban i norra Eksjö planeras för byggnation av 16 radhus som I am Home projektleder. Området består av 5 stycken 3:or (94 kvm) och 11 stycken 4:or (107 kvm).

Gå till Projekt-sidan

.

Kv Rönnbäret

I vackra Snurrom, angränsande till Värsnäs och Kalmar GK, bygger viåt Rikshem 87 nya lägenheter. Inflyttning oktober 2018.

Kv Måbäret

I am Home bygger åt Rikshem 134 lägenheter i etapp 2 på Snurrom. Färdigställes hösten 2019.

BRF Getingen i Kalmar

46 lägenheter i storlekarna 27-43 m2 på Kv Tallbocken i Kalmars centrala delar. Med inflyttning i augusti 2018.

Gå till Projekt-sidan

Brf Lilla Q

Vid historiskt spännande Svensknabben i Kalmar har vi bildat Brf Lilla Q. Unika lägenheter med detaljer som förmedlar byggnadens historia. Storlekar från 119-145 m2, samtliga med fantastisk utsikt i kulturmiljö.

*Se filmen kring huset här