I am Home lanserar ny webbsida

22 februari 2022

I am Home lanserar ny webbsida med uppdaterad design och funktionalitet för att göra den enklare och mer lättnavigerad. Här finns spännande material om bostadsprojekt utvecklade av I am Home runt om i Sverige och beskrivningar av verksamheten.

På webbsidan kan man läsa om oss som stadsutvecklare och hur vi skapar livsglädje genom att utmana och utveckla bostaden för en förenklad vardag och en hållbar stad. Webbsidan finns på iamhome.se och har optimerats för enkel åtkomst oavsett enhet, från datorer till smartphones.

Vill man läsa mer om våra bostadsprojekt och vår potential eller vill komma i kontakt med oss så titta gärna in på vår webbsida för kontaktuppgifter. Välkomna!

https://iamhome.se/

För ytterligare information vänligen kontakta:

Petra Wertheimer, Marknadschef I am Home, tel: 072-50 60 222


I am Home är byggherre och projektutvecklare av flerbostadshus och samhällsfastigheter. Med innovativa och hållbara boendekoncept och en process i samverkan utvecklar I am Home för individens olika behov och livets föränderlighet. I am Home skapar miljöer som inspirerar, underlättar livet och som ger en hållbar framtid för nästa generation.