I am Home rekryterar Marie Stahl till rollen som CFO

31 maj 2021

I am Home växer och rekryterar nu Marie Stahl till ny CFO.

I am Home har en robust projektpipeline som tillsammans med ännu ej kommunicerade projekt väntas uppgå till över 2 000 hyreslägenheter i olika projektskeden.

– Vi är på god väg att nå ett mål vi satte upp tidigt, att producera 1 000 hyreslägenheter årligen. Nu senast byggstartade vi 252 lägenheter i Eriksborg, Västerås tillsammans med Rikshem. Samtidigt arbetar vi intensivt för att ta fram nya projektmöjligheter. Det gör vi inte utan kompetenta och drivna medarbetare där Marie får en nyckelroll på vår tillväxtresa, säger Terje Björsell VD på I am Home.

– Fastighetsutveckling är det roligaste som finns och att få möjlighet att arbeta med ett bolag med goda värdegrunder och ett långsiktigt hållbarhetstänk känns mycket förmånligt. Med stor entusiasm ser jag framemot att få arbeta tillsammans med I am Homes medarbetare, styrelse och kunder och jag är väldigt glad över förtroendet och ser ödmjuk på att få bidra till att den resan som påbörjats fortsätter på ett bra och hållbart vis, säger Marie Stahl.

    Marie har gedigna erfarenheter på bred front från olika kvalificerade roller genom både fastighets- och entreprenadbolag, senast som CFO och HR-ansvarig på Rosendal Fastigheter i Uppsala AB.

    Marie har ett tidigare förflutet som bland annat Stabschef på Tekniska kontoret vid Danderyds kommun, Regioncontroller på Veidekke Entreprenad AB och Distriktekonom på Skanska Sverige AB. Hon tillträder som CFO den 1 juni 2021.

    För ytterligare information, vänligen kontakta:
    VD Terje Björsell 072-589 16 56