I am Home utser ny VD

11 januari 2021

I am Home, byggherre och projektutvecklare av flerbostadshus och samhällsfastigheter, har utsett Terje Björsell till ny VD. Terje har gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen och har funnits med som partner och VD i ägarbolaget We are Tomorrow sedan flera år.

– I am Home vill med sin projektutveckling vara en bidragande kraft i förändringen av normen av hur staden byggs. Terje Björsell med sin långa och omfattande erfarenhet av fastighetsbranschen kommer att vara en viktig tillgång när I am Home nu tar sats mot målet 1000 bostäder byggstartade per år. Med de 1 723 lägenheter som nu byggs har ett av våra tidiga mål uppnåtts och med Terje är l am Home är mer än redo för nästa steg i planen, säger Niklas Andersson, grundare av och ordförande i I am Home.

Terje besitter 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen, bland annat mångårig medarbetare på Niam. Terje är sedan tidigare delägare och styrelseledamot i I am Home och som sådan varit djupt engagerad i bolagets expansion och i relationer med våra kunder. Det är en styrka att finna en VD i de egna leden som känner teamet, kunderna och kulturen.

– Jag har haft förmånen att arbeta nära I am Home under flera år och sett hur bolaget visat stor förmåga att skapa bostadsmiljöer som uppskattas av boende, kommuner och av våra kunder, många av dem stora fastighetsägare med höga krav. Det är ett engagerat och kunnigt team som jag nu får förmånen att arbeta nära. Vi har tillsammans en tydlig ambition att växa, vi vill ge fler ett funktionellt boende och en enklare vardag. Det är något speciellt att få utveckla trivsamma hem och utveckla morgondagens stad.

Terje tillträdde som VD under januari 2021 och verkar från kontoret i Stockholm.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Styrelseordföranden Niklas Andersson, niklas@wearetomorrow.se, 072-522 76 99
VD Terje Björsell, terje@wearetomorrow.se, 072-589 16 56