I am Home utvecklar ytterligare 301 lägenheter i centrala Malmö

12 oktober 2020

I am Home, byggherre och projektutvecklare av flerbostadshus och samhällsfastigheter, utvecklar ytterligare 301 lägenheter i Norra Sorgenfri i Malmö.

Projektet, omfattar cirka 19.500 kvm ljus BTA som kommer att fördelas över trehuskroppar med mellan tre och sex våningar och 301 lägenheter.

Projektet är en del i I am Homes satsning i Skåneregionen. Tillsammans med I am Homes närliggande projekt Smedjan utvecklar I am Home ca 900 lägenheter i Norra Sorgenfri, i centrala Malmö.

– I am Home kommer att bidra till utvecklingen av ett nytt levande kvarter med en blandning av bostäder, lokaler, torg och förskolor. Vi ser fram emot att ta en central plats i kvarterets utveckling, säger Niklas Andersson, en av grundarna till I am Home.

Projektet har bland annat ett omfattande mobilitetsprogram, som innefattar exempelvis bil- och cykelpool och möjlighet till säkra leveranser av varor direkt in i lägenheten. Detta kommer att underlätta vardagen för den framtida hyresgästen samtidigt som det bidra till en hållbar morgondag.