I am Home växer och rekryterar Johan Forsberg som projektutvecklingschef

3 september 2021

I am Home, stadsutvecklare och projektutvecklare av flerbostadshus befinner sig i starkt tillväxt och rekryterar Johan Forsberg som projektutvecklingschef. Johan tillträdde tjänsten den 1 september.

I am Homes storsatsning har gjort att teamet växer. Nu rekryterar vi Johan Forsberg som projektutvecklingschef och med det stärker I am Home genomförandekraften ytterligare.

– Goda relationer och bra hyresbostadsprojekt för framtida förvaltning gör I am Home till en attraktiv partner. Samtidigt har vi lyckats väl med vår satsning på att förvärva mark och skapa projektmöjligheter, det gör att teamet växer. Jag är förväntansfull och trygg med att Johan ansluter till oss som projektutvecklingschef. Johan har en lång och bred erfarenhet av att genomföra och säkerställa genomförandet. Han får nu uppgiften att bygga upp projektutvecklingsteamet ytterligare. Jag är också glad att Fredrik och Julia anslutit nu i sommar, det ger ett hungrigt och kompetent I am Home när vi siktar mot 1 000 lägenheter färdigställda per år, säger Terje Björsell, VD för I am Home.

Fredrik Wisborn, tidigare JLL, ansluter till transaktionsteamet och Julia Planting, tidigare Rosendals Fastigheter, som stärker upp ekonomi och administration.

– Riktigt kul att bli en del av I am Home som är ett ungt, växande och nytänkande bolag, säger Johan Forsberg, Projektutvecklingschef på I am Home.

Johan har tidigare arbetat som projektchef åt Midroc Properties, Tobin Properties samt Hifab.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Terje Björsell, VD I am Home, tel: 072-589 16 56, e-post: terje@iamhome.se