I am Home växer och rekryterar Richard Larsson som projektchef

18 mars 2022

I am Home, stadsutvecklare och projektutvecklare av flerbostadshus befinner sig i stark tillväxt och rekryterar Richard Larsson till projektutvecklingsteamet i rollen som projektchef för att möta upp efterfrågan.

I am Homes storsatsning har gjort att teamet växer. Nu rekryterar vi Richard Larsson som projektchef och med det stärker I am Home genomförandekraften. Richard har mer än 10 års erfarenhet av projektutveckling och byggledning. Han kommer senast från rollen som projektledare på Toofab.

– Det är riktigt kul att bli en del av I am Home; det är ett härligt team med mycket kunskap och erfarenhet kring bostadsutveckling. Det är också ett nytänkande bolag som jobbar aktivt med att skapa riktiga värden för kvarteret och staden. Jag vill bidraga till fortsatt utveckling genom att ta tillvara på mina tidigare erfarenheter från olika roller i byggprojekt, säger Richard Larsson, Projektchef på I am Home.

– Det känns riktigt bra att Richard har anslutit sig till oss. Richard passar utmärkt in i vårt team och är en viktig del i vårt lagbygge. Ett redan hungrigt och kompetent gäng blir ännu starkare, säger Johan Forsberg Projektutvecklingschef, I am Home.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Forsberg, Projektutvecklingschef I am Home, tel: 070-527 64 31

I am Home är stadsutvecklare och projektutvecklare av flerbostadshus och samhällsfastigheter. Med innovativa och hållbara boendekoncept och en process i samverkan utvecklar I am Home för individens olika behov och livets föränderlighet. I am Home skapar miljöer som inspirerar, underlättar livet och som ger en hållbar framtid för nästa generation.